top of page

Adrenalin buli a Moove teremeben

Miért válaszd a Moove-ot a gyereked szülinapi buli helyszinének?

 

- mert lehetőséget ad olyan szülinapi buli megszervezéséhez amire mindenki emlékezni fog és a gyerekek mindenféle kütyük nyomkodása helyett a mozgás igényüket fogják tudni kielégíteni

- mert a gyerekek olyan mozgás formát tudnak kipróbálni és gyakoroloni ami a vérükben van születésük óta, a MÁSZÁSt! Mindannyian mászók vagyunk csak az idő műlásával hajlamosak vagyunk ezt háttérbe szorítani és óvni mind magunkat minde pedig a gyerekeinket tőle. Ne feledjük, hogy a gyerek első mozgásformája a mászás, mindenre fel próbál mászni ami a környezetében van. Egyik legérdekesebb gyerekkori tevékenységünk nem a fáramászás volt?

- a mászóteremben megtartott szülinapi buli mindamellett, hogy különleges és emlékezetes élmény mozgással és játékkal egybekötött egészséges időtöltés is

 

Mit kell tudnod?

 

- a mászóteremben megszervezett bulik biztonságos körülmények között zajlanak és a teremőrök felügyelik

- 4 éves kortól ajánlott

- biztosítjuk a mászáshoz szükséges biztonsági felszereléseket

- a teremben tilos a kinti lábbeli használata

- a terem kizárolag a bulira használható abban az időszakban

- a buli két órát tart amit egy fél óra öltözködés és távozási idő követ

- rendelekezésre bocsátunk poharakat, tányérokat és evőeszközöket a hozott italok és ételek elfogyasztásához. Mi vigyázunk a környezetünkre ezért tilos egyszerhasználatos poharak és tányérok használata a Mooveban. Megengedett bármi nemű étel és ital hozatala mindaddig amíg az alkoloholt nem tartalamaz. Kávét és teát tudunk mi felszolgálni a helyszínen.

 

Tematikus bulik szervezését is vállaljuk osztályoknak, csapatoknak, ovis csoportoknak. Az ilyen típusú aktivitásokat a gyerekek mindig jó néven veszik és élvezettel töltenek el aktívan pár órát a haverok társaságában.

A mászóterem csapatépítésre és céges bulikra is bérelhető.

bottom of page